Рецепт Печіночний паштет
Вид:Бутерброды
Кухня: Домашняя
Время:40мин.
Сложность:Просто
Рекомендую. Дуже смачний паштет, який просто приготувати в домашніх умовах.
Ингредиенты:
інградієнти:
печінка індички - 450 г
гриби – 200 г
сметана (вершки) – 100 г
вершкове масло – 100 г
оливкова олія – 4 ст.ложки
морква - 1 шт.
цибуля – 1 головка
часник – 1 небольшой зубчик
вино – 5-6 ст.л
лист (лавровий) – 2 листочки
перець (духм.) – до смаку
перець(чорн.) – до смаку
сіль – до смаку
приправи (тимьян, мускатний горіх, …) – до смаку
спеції (тмін, шалфей, гвоздика, імбир, …) – до смаку
Метод изготовления
Технологія приготування: Печінкуочищаю і промиваю, нарізаю брусочками.Гриби нарізаю дуже дрібненько і обжарюю навершковому маслі доотримання золотистої шкірки. Моркву, цибулю і часник теж дрібненьконарізаю.
Моркву обсмажую в оливковій олії 5 хвилин, тоді додаю цибулю ічасник і обжарюю ще 3 хвилини.Кладу печінку всковорідку, додаю рештуоливкової олії іобсмажую 5 хвилин на величавому газі. Солюі додаю спеції,лавровий лист, гриби,цибулю, заливаю вином,закриваю кришкою іставлю тушити на 15- 20 хвилин.Даю печінці остигнути, виймаю лаврові листочки.
Подрібнюю усе в блендері, додаючи вершкита 2 ст.л вершкового масло (його попередньо розтоплюю). Викладаю паштет на блюдце, а решта паштету у глибоку тарілочку, в ній він буде зберігатися у холодильнику.
|